Nyårsafton

Får väl skriva årets sista inlägg då. De senaste dagarna har jag varit mycket med familjen. Roligt när alla är samlade tillsammans. Särskilt kul att träffa Fredrik igen, vi hade ju ej setts sen augusti. Redan imorgon åker han härifrån, den 2 jan måste han va på plats i skolan igen (Västerås). :(
 
I fredags var jag och Rasmus på Universeum i Göteborg. Det var kul. Dagens minne därifrån var att vi typ blev attackerade av de tropiska fåglarna i "regnskogen". Jag blev värsta rädd, de flög rätt mot oss flera gånger. Lyckligtsvis kom vi därifrån oskadda. Förra gången min lillebror var där med en kompis var tydligen aporna på lekhumör och hoppade runt, en satte sig på kompisens huvud! Ingen koll på djuren på Universeum alltså..
 
Idag har jag äntligen sett andra Hungerspel-filmen, Catching fire, på bio. Jag ville egentligen gå i Karlstad eller Karlskoga med några kompisar innan jul, men det blev inte så. Nåväl, filmen var bra, precis vad jag förväntade mig med nya karaktärerna och utifrån bokens handling. 
 
Mellan alla nöjen har det faktiskt blivit lite plugg också. Känns bra. Har ju bara en hemtenta som egentligen har deadline i mitten av januari, men jag har som mål att bli färdig så fort som möjligt. Vi får hoppas jag får värsta effektiva nyårspeppen de närmsta dagarna och bli klar med den snart. 
 
Sist, lite bilder från universeum, och inte minst, Gott Nytt År!
 
        Söta "Hitta Nemo"-fiskar
 
Behagliga 27 grader var det i "regnskogen"
 
Rasmus testar reaktionsförmågan genom en enmans-variant av första upplagan av "Nattduellen" i "Mästarnas mästare", där man ska fånga slumpmässigt fallande stavar.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0